Vejrdata leveres af Vestas wind. It means the world to us

Weekendens vejr

fredag d. 30 mar 2012 af vejret.dk

Pænt vejr fredag med skyer og senere opklaring fra øst

Weekendens vejr byder på blandet vejr med lave temperaturer

Fredag eftermiddag
Resten af dagen tørt med en del sol og temperaturer der sniger sig op omkring 10 grader. I aften og i nat fortsat tørt med temperaturer ned til 5 grader. Vinden bliver frisk til hård fra nordvest og ved de vestvendte kyster op til kuling.

Lørdag
Først på dagen mulighed for enkelte byger som kan indeholde hagl over Sjælland og Djursland. Ellers mest tørt og nogen sol. Dagtemperaturen bliver mellem 6 og 8 grader. Til aftenen og natten falder temperaturen til lige under frysepunktet. Vinden bliver frisk og drejer først på dagen over i nord. I løbet af eftermiddagen aftager vinden og bliver svag til let fra en vestlig retning.

Søndag
Først på dagen tørt og mulighed for sol, dog i de sydvestlige egne lidt regn først på dagen. Senere driver der flere skyer ind i forbindelse med en frontpassage fra vest. Dette giver anledning til regn og måske lidt slud sidst på dagen. Dagtemperaturen når op på højst 6 til 8 grader og ud på natten falder temperaturen til lige under frysepunktet. Vinden tiltager i løbet af dagen til frisk vind fra nordvest.


Anna Grube og Thomas Alsbirk
Meteorologer for Vestas Wind Systems A/S