Vejrdata leveres af Vestas wind. It means the world to us

Vejrudsigt fredag den 13.april til og med 15. april.

fredag d. 13 apr 2012 af vejret.dk

Pænt vejr fredag med skyer og senere opklaring fra øst

Fredagen byder på blandet vejr med både regn og sol, imens weekenden kun byder på en smule nedbør.

Oversigt:
Det stille vejr fortsætter frem til søndag, hvor vinden tager til fra nordvest. Fredagen byder på byger i det meste af landet skiftende blandet vejr, men i weekenden forventer vi kun enkelte lokale byger og nogen eller en del sol. På søndag tiltager vinden fra nordvest, men først I løbet af tirsdag nærmer nye fronter sig landet hvilket.

Fredag:
Pænt vejr her til morgen flere steder i landet, imens andre områder har startet dagen med regn. Regnen over Østersøen har fra morgenstunden så småt sluppet Bornholm og dette vejr er trukket videre mod øst. Der er fortsat nedbør i et område der strækker sig fra Nordøstjylland hen over Fyn og ned mod Lolland og Falster i form af en bygelinje.

Regnvejret fra disse bygeskyer trækker i løbet af dagen langsomt op mod nordøst og der vil derfor også være risiko for nedbør på det meste af Sjælland.
De sydlige og vestlige egne af landet kan forvente opklaring i løbet af formiddagen og efterhånden kommer her en del sol.
De østlige egne får mere skyet vejr, men der vil også være mulighed for sol af og til.
Temperaturerne kommer i dag til at ligge imellem 7 og 10 grader og vinden bliver svag til let.
Natten byder på svag vind og temperaturer et par grader over frysepunktet.

Dagens UV-index = 5

Lørdag:
Lørdag byder på flot vejr med nogen eller en del sol, der forventes sidst på dagen en smule nedbør i Nord- og Midtjylland. De fleste fleste områder får en flot, men ikke alt for varm forårsdag.
Temperaturerne kommer til at ligge på ca. 10 grader om dagen. Om natten kommer temperaturen de fleste steder ned omkring 2-3 grader og vinden bliver svag fra skiftende retninger.

Dagens UV-index = 6

Søndag:
Søndag frisker vinden op og bliver jævn til hård fra nordvest, kraftigst ved den Jyske Veskyst. Kold og instabile luft strømmer ned over Danmark, men de norske fjelde skærmer for byger og nedbør som de foregående dage så vi får en flot dag med en del sol.
Dog kan der forekomme enkelte byger i de sydøstligste dele af landet.
Temperaturerne vil om dagen ligge på omkring 9-10 grader om dagen og ned til et par grader om natten, enkelte steder inde i land kan der forekomme nattefrost.

Dagens UV-index = 5

rigtig god weekend

Thomas Alsbirk - Meteorolog
Vestas Wind Systems A/S