Vejrdata leveres af Vestas wind. It means the world to us

Bliv affiliate partner med Vejret.dk

fredag d. 30 mar 2012 af vejret.dk

Pænt vejr fredag med skyer og senere opklaring fra øst

... og tjen penge med en gratis vejrservice

Vejret.dk er et af Danmarks mest spændende vejr-sites - med vejrudsigter fra Vestas Wind Systems A/S, der er verdens største vindmølleproducent.

Vejret.dk tilbyder nu et affiliate-program, som kan opfylde løftet om, at der er guld for enden af regnbuen.

Dine besøgende får vejret, og du får en ekstra indtjening

Ved at integrere en vejrsatellit på dit website giver du dine besøgende en ekstra service, fordi de nu både kan få informationer om dine varer og services og samtidig får en kompetent vejrudsigt.

Det er praktisk for dem, og derfor kan affiliate-programmet måske øge trafikken på websitet. Og hvad er der så i det for dig? Jo ... hver gang, en bruger klikker på vejrsatellitten, tjener du penge. Så jo flere der klikker, jo flere penge tjener du ganske enkelt. Herudover får dit website også andel i de indtægter, som kommer fra visning af bannere på vejrsatellitten.

Så nemt kommer du med

Det siger sig selv, at websites med stor trafik har de bedste indtjeningsmuligheder, men andre kan også sagtens få glæde af samarbejdet. Så kontakt os på e-mail: vejret-affiliate@eb.dk og fortæl om dit websites brugere, trafik og om det f.eks. er repræsenteret på FDIM – så finder vi et affiliate-program, der er relevant for dig.